Kinderbrillen bestellen doe je gewoon online

Draagt jouw kind een bril? Dan weet je misschien wel wat een uitdaging het kan zijn om een nieuwe bril te passen en aan te meten. Kinderbrillen passen staat niet direct hoog op het lijstje van leuke dingen om te doen met je kind. Maar het kan ook anders. Kinderbrillen passen kan echt heel leuk zijn. En, zo vlak voor de zomer, ook kinderzonnebrillen zijn gewoon online te bestellen. Want online kinderbrillen passen vinden ook jouw kinderen leuk. Dat durf ik zo te zeggen. Je kunt op verschillende manieren kinderbrillen passen. Je kunt een foto uploaden en hier een bril op "projecteren", maar je kunt ook je kind voor de webcam zetten en via de site zo kinderbrillen passen. 

Geen gedoe met online kinderbrillen passen

Het is met kinderen, net als met volwassenen, van het grootste belang dat de juiste sterkte glazen wordt aangeschaft. Het is dan ook altijd aan te raden om naar een echte, fysieke opticien te gaan en daar de ogen te laten opmeten. Met dit resultaat kun je een bril online bestellen. Wist je dat er ook voor kinderen zonnebrillen op sterkte beschikbaar zijn? Zelfs de hele kleintjes kunnen daar veel plezier van hebben. Met een zonnebril zorg je ervoor dat je minder hoeft te knijpen met je ogen en dat je minder snel hoofdpijn zult krijgen. Voor de vaders en de moeders zorgt een zonnebril er ook nog eens voor dat de kans op (diepe) rimpels wordt verminderd.

Een dure bril voor een kind?

Eigenlijk is het gewoon zonde van je geld als je kiest voor een dure bril voor je kind. We weten allemaal hoe het gaat. Zo'n bril valt met skateboarden van de neus, wordt van het hoofd gestoten tijdens het voetballen en, als je kind een beetje is zoals die van mij, wordt er minimaal één keer per week op gezeten. Een dure bril is dan gewoon zonde. Het is dan goed om te weten dat je bij Charlie Temple al vanaf € 15,00 een montuur kunt aanschaffen.

Kijk direct even voor jezelf

Heb je altijd je lenzen in? En heb je geen backup plan? Dan is het nu, met de zomer voor de deur wel heel slim om ook voor jezelf een bril aan te schaffen. Je kunt dan lekker zwemmen en je hoeft daarna niet je lenzen in te doen als je ogen nog rood zijn van het chloor. Je zet dan gewoon je bril op je neus!

Geef een antwoord